Науково-практичний журнал
УКР   ENG
Регіональна економіка
   



Журнал Регіональна економіка -- re2008.04.193

Репозитарій ІРД НАНУ Репозитарій НБУВ Тарасюк Г. М. Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г. М. Тарасюк // Регіональна економіка. – 2008. – №4(50). – С. 193-199.

Автори

Анотація

Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі.

Ключові слова:

харчова промисловість, виробництво харчових продуктів, підприємство, регіон, галузь, планування, розвиток


Веб-майстер П. Попадюк