Науково-практичний журнал
УКР   ENG
Регіональна економіка
   



Кутаренко Наталія Ярославівна



Кутаренко Наталія Ярославівна

кандидат економічних наук

асистент кафедри економіки підприємства та управління персоналом, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Контакти: cheruniv@mail.ru, n.kutarenko@chnu.edu.ua

Сторінки:



Співавтори



Водянка Любов Дмитрівна



Публікації



Репозитарій НБУВ Репозитарій ІРД НАНУ УДК 338.439:614.3:637.5
Водянка Л. Д. Перспективи впровадження системи НАССР у процесі виробництва харчової продукції / Л. Д. Водянка, Н. Я. Кутаренко // Регіональна економіка. – 2013. – №1(67). – С. 185-194.

Літер.: 8


Обґрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (HACCP) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Наведено приклад робочої розрахункової таблиці для виявлення та аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю. 
HACCP, система управління якістю, критичні точки контролю 


Веб-майстер П. Попадюк