Науково-практичний журнал
УКР   ENG
Регіональна економіка
   



Чугаєвська Світлана Володимирівна



Чугаєвська Світлана Володимирівна

кандидат економічних наук, доцент

доцент кафедри аналізу і статистики ім. І.В. Поповича, факультет обліку і фінансів, Поліський національний університет

Контакти: natysjach@ukr.net, schugaevskaya@ukr.net

Сторінки:



Публікації



Репозитарій НБУВ Репозитарій ІРД НАНУ УДК 339.137.2:637.115(167)
Чугаєвська С. В. Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції / С. В. Чугаєвська // Регіональна економіка. – 2013. – №2(68). – С. 211-218.

Літер.: 7


Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку. Для удосконалення конкурентоздатності вітчизняної продукції необхідне застосування системи показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку. 
молочна продукція, конкурентоспроможність, система показників 


Веб-майстер П. Попадюк